0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Teambuilding achter het stuur van een mini

Of je het nu teambuilding noemt of gewoon een teamuitstapje met je collega’s. Het is belangrijk om elkaar zo nu en dan even in een andere omgeving te treffen. En de rollen om te draaien. Laat een ander maar eens aan het stuur zitten. Of op de tweede rij. Zo ontdek je een andere kant van je collega en werk je aan onderling begrip. Veel teambuildingsactiviteiten ken je inmiddels wel. Daarom valt het rijden met een Classic Mini Cooper zo in de smaak. Het is een auto om direct van te houden en een ware belevenis om er samen in te rijden!

Het gebeurt tegenwoordig veel: teams die aan teambuilding doen. Dat is misschien wel logisch. Mensen vormen binnen veel organisaties de belangrijkste factor en teambuilding helpt om elkaar beter te leren kennen en begrijpen. In een krappe arbeidsmarkt zijn teambuildingsactiviteiten ook goed om mensen te motiveren, enthousiasmeren en behouden voor het team. Teambuilding activiteiten zijn daarom vaak leuke activiteiten waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Rijden in een klassieke Mini Cooper in Zeeland is dan één van de mogelijkheden. Wedden dat het team met dit voorstel wegloopt. Of beter: wegrijdt!

teambuilding mini huren Zeeland

Ga een Mini Coopers rijden met je team

Bij Mini Huren in Zeeland kun je klassieke Mini Coopers huren. De Mini Cooper is misschien wel de populairste klassieker van deze tijd. Daarin rijden, is een personeelsfeestje op zich. Het geluid van deze auto laat zich met vrijwel niets vergelijken. Bovendien, rijden in een Mini Cooper vergt de nodige vaardigheden. Zo heeft deze auto maar vier versnellingen, trommelremmen en een handmatige choke. Die choke is voor de chauffeur. Hij of zij kan daarmee voorkomen dat de Mini Cooper afslaat. Verder heeft de Mini Cooper geen stuurbekrachtiging. Dat betekent ‘hard werken’ bij het bochtenwerk. Hilarisch! Natuurlijk krijgt je team bij Mini Huren in Zeeland vooraf altijd een duidelijke instructie. Het is namelijk belangrijk dat jij en je team met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunnen gaan.

Team of teambuildingsarrangement

Je kunt tijdens het teamuitje kiezen voor het rijden van een mooie route met de Mini Coopers van Mini Huren in Zeeland. Per Mini Cooper kunnen er drie teamleden mee. Onderweg de rollen omwisselen is natuurlijk het leukst. Iedereen wil weleens achter stuur zitten en iedereen moet eens ervaren hoe het voelt om de ‘touwtjes uit handen’ te moeten geven. Bovendien, wie van jullie wijst de weg? Vanzelfsprekend kan Mini Huren in Zeeland een aantrekkelijke route uitstippelen; over mooie binnenwegen, kronkelende dijken en natuurlijk, zéker even langs de zaak. Vergeet dan niet om gelijk een paar leuke foto’s te maken. Die doen het goed op social media! Vind je het leuk om ergens te stoppen voor een kop koffie, lunch, borrel of afsluitend diner met het team? Dan kan dat allemaal verzorgd worden. Dat geldt ook voor een leuke activiteit onderweg of een bezoek aan bijvoorbeeld de oesterputten in Yerseke.

Rondleiding Tourist Shop Yerseke

Combineer de Mini Cooper met een ander voertuig

Bij Mini Huren in Zeeland denken ze altijd met je mee als je met collega’s op stap wilt gaan. Zo is het ook mogelijk om een combinatie te maken van e-chopper rijden en Mini Cooper rijden. In dat geval kunnen de groepen bijvoorbeeld na de lunch afwisselen. Ontspanning en plezier staan steeds voorop. Ook andere combinaties zijn bespreekbaar. Centraal staat steeds de populaire Mini Cooper en de leukste (teambuildings) activiteiten voor jouw team!

Nog meer fun met onze app!

Binnenkort lanceert Mini Huren in Zeeland een eigen interactieve app. Daarmee wordt het mogelijk om op een ludieke manier met elkaar de strijd aan te gaan. Houd daarvoor de website en socials in de gaten!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online