0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Veel gestelde vragen

Hier hebben we handig alle antwoorden op veelgestelde vragen bij elkaar gezet. Heb je een andere vraag? We zitten voor je klaar om deze te beantwoorden!

De Mini Cooper
Wat is het voor Mini Cooper?

Onze Mini Coopers uit de jaren ’70 en ’80 zijn prachtige klassiekers die zowel visueel als rijdend een unieke ervaring bieden. De Mini’s bieden plaats aan maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen onder de 12 jaar.

Hoe hard gaan de voertuigen?

De meeste modellen halen een snelheid tot ongeveer 110-120 km/u. Het is belangrijk om op te merken dat het niet aanbevolen is om de maximale snelheid te bereiken. Onze Mini Coopers functioneren optimaal bij een snelheid van maximaal 90 kilometer per uur.

Tot hoeveel stuks Mini Coopers kunnen jullie leveren?

Wij hebben 6 Mini Coopers op onze locatie in Yerseke.

Kunnen de voertuigen ook op locatie bezorgd worden?

Op aanvraag moeten we bekijken of het mogelijk is.

Wat als het voertuig defect raakt onderweg?

Wanneer er een defect optreedt neem dan contact op met ons. Wij zorgen voor een oplossing zodat je deze leuke dag gewoon kunt afmaken.

Hoe oud moet ik zijn om met een Mini Cooper te rijden?

Om met onze Mini Coopers te rijden hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Geldig rijbewijs
  • Minimaal 3 jaar rijervaring
  • Minimaal 23 jaar oud
  • Zorg ervoor dat de bestuurder het rijbewijs altijd bij zich heeft.
Geven jullie ook instructies?

Bij het ophalen van de voertuigen ontvangt je altijd uitleg, aangezien je lekker wil rijden en niet eerst bezig wilt zijn hoe het allemaal werkt. De instructie gaat zover dat wij pas stoppen als je het snapt.

Brandstof

De auto wordt volgetankt meegegeven en dient volgetankt te worden ingeleverd.
Brandstof Euro 98 E5, deze is beschikbaar bij:

  • Tankstation Steketee, Kreeft 1, 4401 NZ Yerseke

(Tip: rustig tanken door smalle doorgang).

Bij een niet volgetankte auto doen wij dat voor je, de brandstofkosten zijn voor jou + € 5,00 handelingskosten/administratiekosten.

Verkeersboete

Een eventuele verkeersboete wordt aan de huurder doorberekend + € 12.50 administratiekosten.

Mag onze hond mee?

Een kleine tot middelgrote, gewassen en gekamde hond mag mee. Wij vragen jullie de hond niet op de bekleding van de oldtimer te laten. Dit in verband met mogelijke allergieën van andere klanten. Wij rekenen voor het meenemen van jullie hond €25,- extra schoonmaakkosten.

Borg
Hoeveel borg moet ik betalen?

Wij vragen een borg van €250 per Mini. Voor iedere extra Mini komt er €100 bij. De borg kan vooraf worden overgemaakt of bij aanvang worden voldaan.

Route
Krijg ik een route mee?

Mini Huren Zeeland beschikt over meerdere routes en routes i.c.m. arrangementen.

Elke route bevat een uitvoerige beschrijving met tips voor een gezellige onderbreking van de rit. Je kan kiezen uit verschillende routes. Je kan er ook voor kiezen om op eigen houtje in een Mini Cooper Zeeland te verkennen.

Ook is elke route uit te breiden met een arrangement met bijvoorbeeld een picknick, een lunch in een siertunin of een lasergame spel. Er zijn combinatiearrangementen mogelijk met activiteiten zoals, e-choppers of een rondleiding in Yerseke met oesterproeverij.

Kan ik een op maat gemaakte route bestellen?

Neem hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Wij zullen dan afhankelijk van je wensen een geschikte route samenstellen en vooraf hiervoor de meerkosten vertellen

Verzekering/Eigen Risico
Hoe is het Eigen Risico geregeld?

Het eigen risico voor schade door eigen schuld huurder bedraagt € 750,-.

Al onze auto’s zijn WA verzekerd als verhuurauto + inzittende, maximaal 4 personen per auto.

Wat moet ik betalen bij schade of diefstal?

De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan het gehuurde toegebracht of ontstaan, ongeacht of dit het gevolg is van schuld van de huurder of derden. Bij schade dient de verhuurder te allen tijde ingelicht te worden en dient ter plekke een schadeformulier ingevuld te worden. Bij diefstal of vermissing is de huurder aansprakelijk voor de vervangingswaarde van het gehuurde, de huurderving is daarbij niet inbegrepen. De huurder zal de uit bovenstaand voortvloeiende kosten van herstel danwel of alsmede vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, aan de verhuurder vergoeden.

Vooruitlopend op de definitieve vergoeding na taxatie, zal alvast het eigen risico van € 750,00 in rekening worden gebracht en ter plekke dienen te worden voldaan. Na taxatie danwel herstel wordt het totale schadebedrag in rekening gebracht, welke per ommegaande dient te worden voldaan. Bij het niet onmiddellijk voldoen van de totale schade worden niet alleen de kosten van de schade, maar ook de (minnelijke) incassokosten, rentes en eventuele hieruit voortvloeiende juridische kosten aan de verhuurder doorberekend;

Wat gebeurt er bij schade?

De schades wordt altijd beoordeeld door een erkend schadeexpert. 

Reserveren
Hoe weet ik wanneer er voertuigen beschikbaar zijn?

Op de website kan je zien hoeveel er voor een bepaalde dag nog beschikbaar zijn. Indien de voertuigen die je wilt huren niet beschikbaar zijn, mag je altijd een mail sturen en kunnen wij altijd kijken of hiervoor een oplossing mogelijk is.

Kan ik een voertuig ook voor een langere periode huren?

Wij verhuren alleen voor een dag en evenuteel een avond.

Tijden

De tijden kunnen per arrangement verschillen, de tijden kan je ook op de website vinden.

Annuleren
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Bij slechte weersvooruitzichten kan je tot 24 uur van tevoren je reservering telefonisch omboeken. Wil je de reservering annuleren? Dat kan tot 48 van tevoren geheel kosteloos. Daarna zijn wij genoodzaakt om 50% van het boekingsbedrag in rekening te brengen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online