0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Over Ons

Mini Huren in Zeeland is een initiatief van Lennert Steketee. Deze jonge ondernemer uit Yerseke steekt graag zijn nek uit. Naast de verhuur van vakantiehuizen in Zeeland, startte hij met de verhuur van scooters, (elektrische) fietsen en zelfs tuktuks en fatbikes. Een groot succes. Zo’n succes dat inmiddels hij inmiddels ook in Noord-Brabant actief is. Eind 2020 heeft de gemeente Reimerswaal, Lennert de opdracht gegeven om als toeristisch informatiepunt voor Yerseke en de gemeente Reimerswaal te dienen. Tourist Shop Yerseke is de overkoepelende organisatie die bezoekers wegwijs maakt, inspireert en informeert en waar activiteiten (online) geboekt kunnen worden. 

Maar toeristen en ook locals willen meer en vaker uitgedaagd en geprikkeld worden. Met de keuze voor de verhuur van klassieke Mini Coopers laat Lennert opnieuw zien de vraag van zijn klanten te begrijpen. Een tocht met een Mini Cooper in Zeeland is een unieke ervaring en een onvergetelijke belevenis. Daar praat je ongetwijfeld nog lang over na!

Klassieke Mini Cooper is een unieke ervaring

Rijden in een klassieke Mini Cooper is een unieke ervaring, én echt niet alleen voor autoliefhebbers. De charme van zo’n klassieke auto zit voor een deel in de nostalgie. Alleen al door het geluid van de motor weet je dat dit anders wordt dan ieder ander autoritje. Je gaat een beetje terug de tijd in zo’n ‘koekblikje’ met slechts vier versnellingen, een handmatige choke, trommelremmen en inderdaad: geen stuurbekrachtiging. Een choke? Daarmee regel je de luchttoevoer naar de motor van je auto. De chauffeur bedient de choke. Dat is noodzakelijk als de Mini Cooper nog niet op zijn optimale temperatuur is, omdat hij dan gemakkelijk zal afslaan. Met name bij koud weer is het gebruiken van een choke hard nodig. Dat ga je zelf ervaren als je een ritje met een Mini Cooper gaat maken! Natuurlijk krijg je daarom vooraf een korte, duidelijke instructie.

Mini huren Zeeland

Samen de weg op

Of je nu iets te vieren hebt of zomaar een dagje weg wilt, een dagje toeren met een klassieke Mini Cooper is een aanrader. De Britse comedy-held Mr. Bean (acteur Rowan Atkinson) ging je voor en maakte van de Mini Cooper een super populaire klassieker. Logisch, het is nu eenmaal een heel toffe oldtimer. De Mini Coopers van Mini Huren in Zeeland zijn stuk voor stuk grondig nagekeken en gereviseerd. Hoewel oud, kun je dus met een gerust gevoel op stap. Huren kun je alleen of met z’n tweeën doen, maar nóg leuker is het natuurlijk om met familie, vrienden of collega’s op stap te gaan. Lennert hanteert als stelregel dat je met maximaal drie volwassen in een Mini Cooper kunt of met twee volwassen en twee kinderen tot 12 jaar. Mini Huren in Zeeland heeft diverse leuke routes uitgestippeld, die je langs de mooiste binnenwegen van Zeeland leiden.

Culinaire Mini Cooper rondrit

Houd je van lekker eten en vind je het leuk om ook op die manier met Zeeland kennis te maken? Dan is de culinaire route een absolute aanrader. Je krijgt dan een route mee en adressen waar je kunt stoppen voor een lekker gerechtje. Behalve lekker eten, doe je op elke stop wat kennis en wetenswaardigheden op over de omgeving. Een superleuke combi, zéker als je met een groep op stap gaat. Bij Mini Huren in Zeeland denken ze sowieso graag met je mee. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een combinatie te maken van e-chopper rijden en Mini Cooper rijden, waarbij de ene groep de andere na de lunch afwisselt. Ontspanning en plezier gegarandeerd. Zéker als de nieuwe interactieve app is gelanceerd. Houd daarvoor de website en socials in de gaten!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online