0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Mini Cooper rijden is veruit het leukste bedrijfsuitje in Zeeland!

Of je nu iets te vieren hebt met je collega’s of zomaar samen iets leuks wilt ondernemen met je relaties; een toertocht met een klassieke Mini Cooper is een absolute aanrader. Iedereen kan het, iedereen vindt het leuk en je bouwt aan herinneringen waar je het samen nog vaak over zult hebben. Precies, dat is eigenlijk wat je met teambuilding beoogt. Mini Huren in Zeeland biedt je tal van mogelijkheden om een Mini Cooper te huren. Wij zijn er vrij zeker van: samen in een Mini Cooper rijden is veruit het leukste bedrijfsuitje van Zeeland!

Rijden in een klassieke Mini Cooper is een unieke ervaring. Logisch, de Mini Cooper is een super populaire klassieker. In een Mini rijden is sowieso al een droom voor veel mensen, laat staan zo’n mooie ‘gepimpte’ klassieker uit de vorige eeuw. Dat is pure nostalgie en dat merk je al zodra je de motor start. Dat geluid is uniek. Iedereen weet direct: we gaan iets bijzonders doen. Ook al kun je auto rijden, rijden in een klassieke Mini Cooper vergt toch weer wat andere skills. Zo heeft deze auto slechts vier versnellingen, een handmatige choke, trommelremmen en inderdaad: geen stuurbekrachtiging. Een choke? Jawel, die wordt bediend door de chauffeur om te voorkomen dat de Mini Cooper afslaat. Natuurlijk krijg je bij Mini Huren Zeeland altijd een korte, duidelijke instructie vooraf. Zo kunnen jullie met een vertrouwd gevoel de weg op gaan.

Toeren door Zeeland

Tijdens dit originele bedrijfsuitje nemen jij en je collega’s of zakenrelaties plaats in een Mini Cooper. Vervolgens staat jullie een prachtige route door Zeeland te wachten. Een Mini Classic Tour is een te gek evenement, waar iedereen warm voor loopt. Vanzelfsprekend zorgt Mini Huren Zeeland voor een of enkele aantrekkelijke routes. Natuurlijk over mooie binnenwegen, dijken en bruggen. De routes vermijden de grote snelwegen, omdat de charme van een Mini Classic nu eenmaal optimaal beleefd wordt in de stilte van de natuur. Geniet daarom tussen het rijden door van de mooiste natuurgebieden van Zeeland en vergeet niet af en toe te stoppen in een gezellig dorpje of op stadje. Met zoveel klassieke Mini Coopers bij elkaar trekken jullie gegarandeerd de aandacht.

Culinaire Mini Cooper tocht door Reimerswaal

Vind je het leuk om je collega’s of relaties te trakteren op smaakvolle maaltijd, dan kun je natuurlijk voor of na je Mini Classic Tour kiezen voor een lunch of diner. Bij Mini Huren Zeeland stellen ze graag een arrangement op maat voor je samen. Erg leuk en in trek is de culinaire tocht met Mini Coopers. Houd je van lekker eten en vind je het leuk om ook op die manier met de Bevelanden kennis te maken? Dan is dat een absolute aanrader! Je krijgt dan een culinaire route mee en adressen waar je met je Mini Cooper kunt stoppen voor een smaakvol gerecht. Na enkele culinaire stops heb je zo een complete maaltijd te pakken. Behalve lekker eten, doe je bij ieder restaurant kennis en wetenswaardigheden op over de omgeving.

Bedrijfsuitje op maat met Mini Cooper

Bij Mini Huren Zeeland denken ze graag met je mee als je met collega’s of zakenrelaties op stap wilt gaan. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een combinatie te maken van e-chopper rijden en Mini Cooper rijden, waarbij de ene groep de andere na de lunch afwisselt. Ontspanning en plezier gegarandeerd. Ook andere combinaties zijn bespreekbaar, eventueel in combinatie met lekker eten of een interessante rondleiding. Centraal staat evenwel steeds de populaire Mini Cooper. Wanneer start jouw toertocht?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online