0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

CarCollect viert behalen omzetdoel bij Mini Huren Zeeland

Datum: 02-06-2023

Yerseke, 30 mei 2023 – Mini Huren Zeeland is trots te melden dat het succesvolle bedrijf CarCollect hun recente omzetdoel heeft gevierd. Met een onvergetelijke rit langs de Oosterschelde en Westerschelde.

Carcollect team

Het CarCollect team, dat hun omzet target had bereikt, koos voor een teamuitje met een twist: een tour door het prachtige Zeeland in vijf verschillende klassieke Mini Coopers, met ongeveer drie personen per auto. De reis voerde hen langs pittoreske plaatsen. Zoals Yerseke, Wemeldinge, Kattendijke en Hansweert, waarbij ze genoten van de nostalgische charme van deze iconische auto’s.

“De ervaring was werkelijk uniek. De Mini’s zijn een feest om in te rijden en de route langs de Oosterschelde en Westerschelde was werkelijk adembenemend,” zei een van de teamleden van CarCollect. “Het was een perfecte manier om onze recente prestaties te vieren en samen als team te genieten.”

CarCollect Mini Huren Zeeland - 3634

Theetuin Op Hof Olmenstein

Halverwege de route stopten ze bij Vergaderlocatie, Bed & Breakfast en Theetuin Op Hof Olmenstein. Deze locatie, bekend om haar uitstekende service en prachtige omgeving, bood een rijk assortiment aan drankjes en borrelhapjes. Het team van CarCollect genoot van een welverdiende pauze in de ontspannende sfeer van deze prachtige plek.

Mini Huren Zeeland zorgde ervoor dat de route duidelijk was aangegeven voor de chauffeurs. Elk team kreeg een gedetailleerde routebeschrijving, waardoor ze optimaal konden genieten van de rit zonder zorgen over de navigatie.

Bij Mini Huren Zeeland is het ons doel om onze klanten unieke en onvergetelijke ervaringen te bieden. De vreugde van CarCollect om hun succesvolle omzet target te vieren met onze Mini Cooper tour bewijst dat wij ons doel hebben bereikt.

Teamuitje

Of u nu een teamuitje, een bijzonder evenement of gewoon een dagje uit wilt vieren, een rit met een klassieke Mini Cooper van Mini Huren Zeeland biedt een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op en ontdek hoe u uw dag kunt omtoveren tot een avontuur vol nostalgie en plezier.

CarCollect Mini Huren Zeeland - uitje

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online