0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Toeren naar de overkant

Datum: 27-06-2023

Een Mini huren? Dat kan in Yerseke! Bij Mini Huren Zeeland verhuren ze authentieke Mini Coopers uit de jaren zeventig en tachtig. Yerseke ligt op Zuid-Beveland. Dat is super centraal in Zeeland. Je kunt van daaruit werkelijk in alle windrichtingen vertrekken om een mooie route door Zeeland te maken. Wil je erop uit in het meest Bourgondische deel van Zeeland? Dan moet je aan ‘de overkant’ zijn. De overkant? Jazeker, zo wordt Zeeuws-Vlaanderen genoemd door Zeeuwen boven de Westerschelde. Om daar te komen, kun je niet óver het water. Je moet er onderdoor!

De Mini Cooper heeft zichzelf bewezen als misschien wel één van de leukste klassieke auto’s. Als je instapt, waan je je even terug in de tijd. Rijden in een Mini Cooper is een feestje. Doe het samen met je partner of nodig je familie of vrienden uit en ga gezamenlijk op weg. Zeker voor mensen die houden van het goede leven is een uitstapje naar Zeeuws-Vlaanderen leuk om te maken. Daar liggen mooie binnenwegen op je te wachten, leuke stadjes, mooie natuurgebieden en restaurants waar koks de sterren van de hemel koken!

Mini huren Zeeuws-Vlaanderen

Langs de Zeeuws-Vlaamse kust

Om in Zeeuws-Vlaanderen te komen, neem je de Westerscheldetunnel. Deze is maar liefst 6,6 kilometer lang! Eenmaal uit de tunnel, kun je ervoor kiezen om richting het westen te rijden. Het vissersdorp Breskens is de maritieme badplaats bij uitstek. Het dorp heeft een eigen vissershaven en een jachthaven met 850 ligplaatsen. De buitendijks liggende Panoramaweg biedt prachtig uitzicht op de vuurtoren en de stranden. Rijd je verder dan passer je kustplaatsen als Groede, Nieuwvliet en Cadzand.

Naar Reynaert de Vos

Natuurlijk kun je vanuit de Westerscheldetunnel ook naar Terneuzen of Hulst rijden. In Terneuzen is de Nieuwe Sluis een indrukwekkend infrastructureel project. Laat je bijpraten bij het Portaal van Vlaanderen of bekijk de werkzaamheden vanaf de uitkijktoren op het imposante sluizencomplex. Een wandeling langs de Scheldedijk is boeiend. Je ziet schepen traag van en naar Antwerpen varen. Wat verder ligt Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland. Wanneer je Hulst binnenrijdt, sta je al snel oog in oog met de beroemdste toerist van weleer. Aan de Gentsepoort staat het Reynaert monument. Dat is een in brons gegoten beeld van Reynaert de Vos met een hardstenen achtergrond, die het hof van Koning Nobel toont.

Mini huren Zeeland Zeeuws Vlaanderen

Sterrenkoks en mosselrestaurants

Zeeuws-Vlaanderen heeft prachtige restaurants, óók enkele sterren restaurants zoals ’t Vlasbloemeken in Koewacht, op slechts enkele meters van de grens met Vlaanderen, Spetters in de haven van Breskens en tweesterrenrestaurant De kromme Watergang in Slijkplaat (vlakbij Breskens). Philippine staat bekend om de vele mosselrestaurants.

Rust en ruimte aan de overkant

Houd je van rust en ruimte? Volg dan de krekenroute rond Hulst. Mooie en waardevolle kreken zijn bij het Groot Eiland ten noordwesten van Hulst en in de Grote Putting bij Hengstdijk te vinden. Of parkeer je Mini Cooper bij het Land van Saeftinge (Oost-Zeeuws-Vlaanderen) of Waterdunen (west-Zeeuws-Vlaanderen) en ga te voet op stap!.

Waar je vroeger op de laatste afvaarten van de veerponten Perkpolder-Kruiningen of Breskens-Vlissingen moest letten, kun je het nu zo laat maken als je zelf wilt (en hebt afgesproken met Mini Huren Zeeland). De Westerscheldetunnel is behoudens onderhoud en ongevallen gewoon 24 uur per dag open voor alle verkeer. Daarmee kun je weer terug naar de ‘andere kant’.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online