0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Proef Zeeland tijdens je Mini autotocht

Datum: 06-03-2023

Met een culinaire Mini autotocht kun je verschillende passies combineren: de liefde voor klassieke oldtimers en je liefde voor lekker eten. Zeeland is bij uitstek de provincie om dit te beleven. Met de klassieke Mini tuf je heerlijk over mooie dijkjes en kronkelende landweggetjes. En de culinaire vondsten in Zeeland zijn niet te versmaden. Van het land, uit de zee; hier is zoveel lekkers te ontdekken! Ga je mee op stap?

Authentieke Mini’s uit de jaren zeventig en tachtig huur je in Yerseke, in het hart van de provincie Zeeland. Super leuk om te doen! De Mini is misschien wel één van de leukste klassieke auto’s. Wie instapt, waant zich even terug in de tijd. Mini Huren in Zeeland biedt je tal van mogelijkheden om een Mini te huren. Je gaat alleen of met je gezelschap op stap voor een mooie route door Zeeland. Goed om te weten is dat je een Mini kunt huren voor drie volwassen of twee volwassen en twee kinderen. Is je gezelschap groter? Dan reserveer je gewoon meer Mini’s. Zelfs de hond (klein tot middelgroot) mag onder voorwaarden en tegen een meerprijs mee op stap!

Mosselen Smits Wemeldinge

Proef Zeeland!

Erg leuk, of beter: erg lekker, is het culinaire arrangement van Mini Huren Zeeland. Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Natuurlijk kun je zelf een route samenstellen voor je Mini tocht. Je komt gegarandeerd langs landwinkels en stalletjes langs de weg waar je aardappelen, fruit of verse vis kunt kopen. En natuurlijke fijne restaurants waar je kunt genieten van typisch Zeeuwse gerechten. Een belangrijke tip om mee te geven is om vooral te genieten van de rit. Met andere woorden laat de snelwegen voor wat ze zijn en ga voor de kleinere regionale wegen. Maar nóg leuker is het om te kiezen voor het culinaire arrangement van Mini Huren Zeeland.

Culinaire arrangement van Mini Huren Zeeland

Met het culinaire arrangement van Mini Huren Zeeland toer je langs zes smaakvolle adresjes. Daar word je gastvrij ontvangen en geniet je van heerlijke (streek)gerechtjes – van Zeeuwse mosselen tot een Zeeuwse bolus. Bovendien steek je iets op van het mooie Zuid-Beveland. Je kunt iedere woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag deelnemen aan deze culinaire route. Je volgt de route aan de hand van een roadmap. Te moeilijk? Dan kun je de QR code met de route scannen.

culinaire route

Mini huren?

Wil je een klassieke Mini huren, dan is het goed om je te realiseren dat dit anders rijdt dan een moderne auto. Gelukkig krijg je er een korte instructie bij en went het rijden in een Mini heel snel. Sterker nog, je krijgt vast de smaak te pakken! Gelukkig kun je een jaar rond bij Mini Huren Zeeland terecht. Als jij het gezelschap regelt, zorgen wij voor de auto’s!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online