0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Met vrienden in Mini Coopers door Zeeland rijden

Een Mini Cooper is een auto die iedereen wel kent en waarin iedereen wel een keer zou willen rijden! Daarom is een tocht met authentieke Mini Coopers uit de jaren zeventig en tachtig superleuk om met vrienden te beleven. Het is ontzettend leuk om met z’n allen in zo’n Britse Mini te rijden. Een dagje samen toeren door Zeeland staat garant voor een onvergetelijke ervaring. En dus echt iets om met vrienden te beleven.

De Mini Cooper is gebaseerd op een Morris Mini Minor. Deze werd door John Cooper aangepast om geschikt te maken voor rally racen. Zo ontstond de Mini Cooper in zijn huidige vorm. Vanaf 1971 werd de Britse auto ook als personenauto gemaakt en werd de auto razend populair. De Mini Coopers van Mini Huren Zeeland komen uit de jaren zeventig en tachtig en verkeren allemaal nog in prima staat! Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie. Na een korte instructie gaan jullie samen op pad. Stap in en waan je terug in de tijd.

Mini Zeeland huren

Met vrienden op stap!

Een dagje toeren met je vrienden in een Mini Cooper is leuk. Zeker ook omdat Mini Huren Zeeland , enkele leuke routes heeft en routes in combinatie met arrangementen. Elke route bevat een uitvoerige beschrijving met tips voor een gezellige onderbreking van de rit. Zo kun je kiezen voor Arrangement Reimerswaal. Je start dan met een korte uitleg over de eigenaardigheden van de mini’s. Denk aan vier versnellingen, de choke, trommelremmen en jawel, het ontbreken van stuurbekrachtiging. Vervolgens gaan jullie met een ‘roadmap‘ op stap om kennis te maken met het achterland van Reimerswaal. Natuurlijk is er voldoende tijd om even te stoppen voor een terrasje, ijsje of een korte wandeling. Eenzelfde arrangement is er voor Zuid-Beveland. Het is een unieke manier om samen met vrienden een fijn dagje weg te beleven. Natuurlijk kunnen jullie ook zelf een route kiezen voor jullie Mini Cooper vrienden dag in Zeeland! Je ontdekt hier steeds nieuwe overkanten om met je Mini Cooper te bezoeken.

Maak er een culinaire tocht van

Bij Mini Huren Zeeland kun je ook een culinaire tocht reserveren. Dat maakt een Mini Cooper tocht met vrienden extra leuk! Je combineert dan het plezier van rijden in een classic Mini Cooper met al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft: van heerlijke Zeeuwse mosselen tot een echte Zeeuwse bolus toe. Tijdens deze culinaire Mini Cooper tocht doe je 6 verschillende horecagelegenheden aan. Een unieke culinaire reis waarover jullie nog lang zullen napraten.

Vriendenarrangement op maat

Of je nu iets te vieren hebt of zomaar een dagje weg wilt, een dagje toeren met een klassieke Mini Cooper is een aanrader. Bij Mini Huren in Zeeland denken ze bovendien graag met je mee als je met vrienden op stap wilt gaan. Mini Huren in Zeeland biedt jullie tal van mogelijkheden om een Mini Cooper te huren en er met vrienden op uit te gaan. Zo kunnen we jouw route uitbreiden met bijvoorbeeld een picknick, een lunch in een siertuin of een lasergame spel. Er zijn ook combinatiearrangementen mogelijk met activiteiten zoals e-choppers of een rondleiding in Yerseke met oesterproeverij. Kortom, wat jullie plannen ook zijn, met onze klassieke Mini Coopers wordt jullie vrienden dagje uit gegarandeerd onvergetelijk!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online