0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Met je familie in een klassieke mini

Datum: 28-03-2023

Een tocht met een klassieke Mini Cooper is onvergetelijk! En wat is er nu leuker dan zo’n tocht te beleven met de mensen die je het meest dierbaar zijn: de familie! Je hoeft geen Max Verstappen te zijn om in een Mini Cooper te kunnen rijden. Of je nu net een paar jaar je rijbewijs hebt of een doorgewinterde kilometervreter bent: iedereen kan met een Mini Cooper uit de voeten. En kruipen je tante, oma of je oudoom liever niet zelf achter het stuur? Geen probleem! Zelfs meerijden in een Mini Cooper is een feestje!

Bij Mini Huren in Zeeland kun je klassieke Mini Coopers huren. De Mini Cooper is misschien wel de populairste klassieker van deze tijd. De Mini Coopers van Mini Huren Zeeland komen uit de jaren zeventig en tachtig en verkeren allemaal in prima staat! Je handige oom of je zus met twee rechterhanden kunnen hun gereedschapskist met een gerust hart thuis laten. Het onderhoud is tiptop in orde!

Eerst instructie, dan de weg op

Natuurlijk krijgt je familie bij Mini Huren Zeeland vooraf een duidelijke instructie. Het is namelijk belangrijk dat jij en je familieleden met een veilig en vertrouwd gevoel de weg op kunnen gaan. Rijden in een Mini Cooper vergt immers de nodige vaardigheden. Zo heeft deze klassieker slechts vier versnellingen, trommelremmen en een handmatige choke. Door de choke te gebruiken start een koude motor net iets makkelijker. Zo voorkom je dus dat de Mini Cooper afslaat. Verder heeft de Mini Cooper geen stuurbekrachtiging. Ongetwijfeld zal een aantal familieleden vertellen dat vroeger geen enkele auto stuurbekrachtiging had. Dat klopt en dat betekende dus ‘hard werken’ in de bochten. Dat ga je ervaren; hilarisch! Dat geldt ook voor de verhalen die boven komen bij het rijden in zulke nostalgische auto’s. Een familiedagje met deze authentieke Mini Coopers levert gegarandeerd stoere verhalen op over eerste auto’s, autopech en gevaarlijke autowegen. Zo leer je je familie eens van een andere kant kennen!

Culinaire route mini huren zeeland

Dagje toeren met familie

Een dagje toeren met je familie in een of meerdere Mini Coopers is leuk. Daarmee beleef je samen een unieke onvergetelijke familiedag in Zeeland! Bij Mini Huren Zeeland hebben ze enkele leuke routes die je kunt rijden. Wil je écht gemak voor je Mini Cooper familiedag? Kies dan voor een van de routes in combinatie met een arrangement. Elke route bevat een duidelijke beschrijving en tips voor een gezellige tussenstop. Zo kun je kiezen voor Arrangement Reimerswaal of Arrangement Zuid-Beveland. Behalve een routeboek met gave tips, ontvang je een lekkernij en drankjes voor onderweg. Leuke tip: je kunt ook een goed gevulde picknickbox reserveren! Superleuk: kleed mee, een mooi plekje zoeken en gezellig met de familie picknicken onderweg!

Maak er een klassieke tocht van met een culinair arrangement

Wil je meer dan zomaar picknicken, dan kun je kiezen voor een culinair arrangement. Een echte aanrader voor families met culinaire lekkerbekken. Je combineert dan het plezier van rijden in een classic Mini Cooper met al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft. Tijdens deze culinaire Mini Cooper tocht doe je met je familie zes verschillende horecagelegenheden aan. Daar ontdek je de smaken van Zeeland en heb je alle gelegenheid om met je familie bij te praten. Leuk is om na elke ‘pitstop’ de samenstelling van de groepjes te veranderen. Zo beleef je de Mini Cooper tocht steeds met andere familieleden in de auto!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@minihurenzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online