0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Leerzaam bedrijfsuitje

Kenmerken
Rijbewijs besturen mini Minimaal 3 jaar in bezit van een B rijbewijs
Rijbewijs voor het rijden op een e-chopper AM rijbewijs of ieder ander rijbewijs
Leeftijd bestuurder e-chopper 16 jaar of ouder
Leeftijd bestuurder mini 23 jaar of ouder
Personen 3 volwassenen per mini
Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk, maar zeker ook leerzaam bedrijfsuitje in Zeeland? Samen met Dek Opleidingen bieden wij die mogelijkheid voor een mooi personeelsuitje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Programma

Het programma voor de dag bestaat uit twee delen. Het eerste deel omvat een rijvaardigheidstraining voor de auto, in de vorm van een antislipcursus, verzorgd door Dek Opleidingen. Na afloop van de training is er tijd voor ontspanning, waarbij je kunt genieten van een tour door de prachtige omgeving van Zeeland met een mini (classic) of e-chopper van Mini Huren Zeeland. Tijdens deze tour volg je een vooraf bepaalde route en kun je onderweg genieten van een heerlijke kop koffie en gebak.

Veiligheidstraining en antislipcursus

Tijdens de veiligheidstraining en antislipcursus worden diverse onderwerpen behandeld. Het programma begint met een theoretisch gedeelte waarin we de oorzaken van ongevallen, reactietijd, bandentechniek, bochtentechniek en remafstand behandelen. Deze aspecten komen vervolgens aan bod tijdens het praktijkgerichte gedeelte op de baan, waarbij we ons richten op het remmen, uitwijken en maken van noodstops op zowel stroef als glad wegdek. Wil je meer gedetailleerde informatie over de veiligheidstraining? Klik dan hier voor meer informatie.

Mini of e-chopper

Veel bedrijfsuitjes zijn vaak al bekend en daarom wordt het rijden met een Classic Mini Cooper of e-chopper enorm gewaardeerd. We denken graag met je mee wanneer je met je collega’s op stap wilt gaan. Naast het rijden op een e-chopper of met Mini Cooper, is het ook mogelijk om een ​​combinatie van beide te maken. In dat geval kunnen de groepen bijvoorbeeld wisselen tussen de activiteiten. Het belangrijkste doel van deze activiteiten is om te ontspannen en plezier te hebben, waarbij we ook open staan ​​voor andere combinaties. Ons doel is om het hele team een ontspannen dag met plezier te bezorgen!

Geïnteresseerd?

De combinatie van de veiligheids- en antisliptraining en mini of e-chopper rijden zorgt voor een bijzondere bedrijfsuitje. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Realisatie: Steketee Online