0113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Arrangement Mini & E-chopper

Prijzen
Arrangement Mini & E-chopper
Per persoon € 85,-
Omschrijving

Mini Huren Zeeland en Funbikes Zeeland hebben in samenwerking een fantastisch arrangement samengesteld.

Jullie starten in Yerseke met de mini’s waar vooraf een duidelijke uitleg wordt gegeven en roadmap richting de Zak van Zuid-Beveland. In Heinkenszand staan de mannen van Funbikes jullie op te wachten met de e-choppers. Daar vervolgen jullie de route op de e-choppers dieper de Zak van Zuid-Beveland in. Waar jullie de evenuteel bestelde picknickbox kunnen nuttigen of zelf een mooie lunchlocatie kunnen zoeken.

Het leukste dagje uit in Zeeland! Geniet van het groene Zeeuwse landschap in ultieme vrijheid.

Onze picknickbox heeft de volgende inhoud:

  • (Zeeuwse) bolus
  • croissant
  • broodje gezond
  • appel
  • mars/twix
  • koffie en thee
  • appelsap
  • kartonnen bekers en bestek

Prijs voor deze lunchbox = € 17,50 per persoon.

Kenmerken
Rijbewijs Minimaal 3 jaar in bezit van een B rijbewijs
Leeftijd bestuurder mini 23 jaar of ouder
Personen 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen per mini
Borg € 250,- voor iedere extra mini kom er € 100 bij
Yerseke
Reserveren
Yerseke


Klanten over
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Vandaag een E-bike gehuurd via Toeristshop Yerseke. Voor mijn dochtertje en mijzelf. Wat een gigantisch leuke manier om te touren door eigen provincie. De E-bike reed heerlijk! En de service was helemaal leuk en gezellig!! 's Avonds meteen, via een Appje, een nieuwe E-bike gehuurd bij Toeristshop Yerseke. Voor een vriendin die komt logeren en de buurt wilt verkennen. Ook dit werd meteen opgepakt door de eigenaar. Helemaal, Alles; TOP Service én Super leuk om te doen!
Dana Capello
Dana Capello
24/08/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
Marblis Quijada Sánchez
Marblis Quijada Sánchez
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Mini Huren Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online