+31113-750711 info@minihurenzeeland.nl

Arrangement Hochzeitsauto

Preise
Tag (08:00 - 17:00) € 195,-
Tag und Abend (08:00 - 21:00) € 250,-
Fahrer pro Stunde € 40,-
Beschreibung

Heiraten in einem alten Mini Cooper mit Schiebedach? Klein, aber fein und einzigartig für Ihren Tag. Spüren Sie den Wind in Ihren Haaren, denn das Dach kann geöffnet werden, was auch für das Fotoshooting ein großer Spaß ist. Mit diesem Mini kommen Sie leicht durch enge Gassen und Straßen, um den perfekten Drehort zu finden. Es ist auch möglich, diesen Mini mit Fahrer zu mieten. Der rechte Sitz wird dann entfernt, so dass die Braut viel Platz hat und leicht ein- und aussteigen kann.

Dieses Paket enthält:

  • Klare Erklärung des Autos
  • Weißer Tüll und Bänder
  • Vollständig aufgetanktes Auto
  • Die Versicherung des Mini
  • Insassenversicherung

 

Eigenschaften
Führerschein seit mindestens 3 Jahren im Besitz eines Führerscheins der Klasse B
Alter des Fahrers 21 Jahre oder älter
Menschen 3 Erwachsene oder 2 Erwachsene und 2 Kinder pro Mini
Borg 250 € für jeden weiteren Mini werden 100 € hinzugefügt
Yerseke
Buchen
Yerseke

Kunden über
Mini Huren Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Möchten Sie auch eine Bewertung hinterlassen?

Copyright Mini Huren Zeeland | Streetstepper-gezondheid Zeeland | Verwirklichung: Steketee Online